Pāriet uz galveno saturu
  • LAT
  • ENG
  • Sākums
  • Produkti
  • Jaunumi
  • Ekskursijas
  • Receptes
  • Piegāde
  • Kontakti

Liellopu gaļa tumšā alus marinādē ar mārrutkiem

15. novembris, 2018 pl. 18:34, Nav komentāru

Liellopu gaļa tumšā alus un mārrutku marinādē
800 – 1kg liellopa gaļas
2 pudeles tumšā alus (portera tipa vai stout)
2-3 burkāni
1 puravs
Garšvielas - sāls, pipari, rozmarīns vai kādas citas garšvielas pēc izvēles
Un protams neiztrūkstošā un galvenā piedeva – Mārrutki
Šoreiz izvēlējāmies īstos mārrutkus mārrutkus ar bietēm!

Sagriežam liellopa gaļu vidējos gabalos, kā gulašam. Sagriežam burkānus un puravu palielās ripās, saliekam visu traukā, ko var nosegt ar vāku. Pievienojam Mārrutkus, garšvielas un visu apmaisām. Tad visu pārlejam ar alu, tā lai alus visu nosedz un atstājam ledusskapī, vismaz uz 12 stundām.
Gatavošana – no marinādes gaļas gabalus izņemam un apcepam uz pannas, tad liekam pīlē vai kādā citā traukā, ko var likt cepeškrāsnī. Daļu no marinādes ielejam pannā un uzkarsējam, izveidojošos mērci uzlejam gaļai, tad pievienojam visu pārējo - burkānus un puravus. Pārlej ar atlikušo marinādi un liekam trauku cepeškrāsnī. Sautē 3h, pirmo stundu uz 180 grādiem, atlikušās 2h uz 150 grādiem. 

Labu apetīti!

Nav komentāru

Komentēt







Jaunākie ieraksti

  • Uzņemam ekskursijaspie sevis Mārlapiņos!
    24. okt. 2023
  • Apbalvojumi Novada Garša 2022
    27. okt. 2022
  • MārLapiņi bombīgais šašliks
    1. aug. 2022
  • Mārrutku lapās cepts zandarts
    1. aug. 2022
  • Mārrutku lapās grillēts lasis
    1. aug. 2022
  • Biešu biezzupa ar aveņu mārrutkiem
    1. aug. 2022
  • Mārrutku lapu pesto
    1. aug. 2022

Papildus saturs

Šeit var ievadīt papildus saturu. Ja papildus satura nav, tad šo bloku var noslēpt, nospiežot uz ikoniņas augšējā stūrī.

Pirkumu grozs

Pirkumu grozs ir tukšs.

  • Distances līgums un lietošanas noteikumu
  • Privātuma politika